GELAATSVERZORGING

Voor onze gelaatsverzorginggen werken wij met het Lakshmi en Body & Bess

LakShmi houdt zich niet alleen bezig met het ‘zichtbare’, maar biedt met de authentieke behandelingen, massages en producten innerlijk welzijn, huidverbetering en uiterlijke schoonheid. Het Ayurveda streeft ernaar om bij een persoon de vijf elementen op harmonieuze wijze met elkaar in balans te brengen.


Hydraterende en voedende verzorging  60 min  64€

Reiniging
de reinigingsmelk biedt de huid een grondige, diepe reiniging en verwijdert make-up producten en onzuiverheden.  


Facial Scrub
verwijderen van dode en verouderde huidcellen, de huid wordt zacht en fris.


Ontspannende massage van gelaat & décolleté


Voedend serum, aangepast aan de huid


Masker
het crèmemasker biedt een hydraterende werking tot diep in de huid. Ze herstelt de huidbarrière op natuurlijke wijze en zorgt voor een plantaardige aanvulling van onze huidlipiden. Verder biedt dit masker een intensieve voeding en verzorging van het gelaat en geeft een weldoend anti-aging effect. Het masker versterkt de weerstand van de huid en doet deze zichtbaar heropleven


Tonic
zachte maar actieve lotion die de huidbarrière op een natuurlijke manier herstelt en beschermt. Ze egaliseert fijne rimpels en reduceert de poriëndiameter. de tonic heeft een reinigende, hydraterende en verzachtende werking en reguleert de talgproductie


Dagcrème
aangepast aan uw huidtype (heel droog, normaal tot droog of gecombineerd tot vet)
Holistic Royal Facial Treatment 90 min 89 €

Wellnessbehandeling aangepast aan de huid:

Dosha test, geurbeleving , voetenbad, reiniging, peeling, korte voetmassage, gelaatsmassage met aandacht voor de marmapunten, masker, korte hand- en armmassage, korte nek- en schoudermassage, serum, dagcrème, geluidsbeleving.


Ritual anti-age: voor de rijpere en veeleisende huid

Een uniek behandelingsprogramma om huidveroudering tegen te gaan, met behulp van krachtige natuurlijke werkzame ingrediënten, pure essentiële oliën en de volgende generatie van plantenextracten die de capaciteit van de huid om zichzelf te vernieuwen en te herstellen stimuleren. Herdefinieert de gezichtscontouren. De huid is correct en diep gehydrateerd en wordt geleidelijk geherstructureerd. Gerevitaliseerde, frissere en stevigere huid voor een helderder en zichtbaar jonger uitziend gezicht.


Vata: voor de normale tot droge huid

Non-stop 24 uur hydratatie. Huidbescherming tegen extreme weersomstandigheden. Tests hebben aangetoond dat de hydratatie en zachtheid van de huid 30 minuten na het aanbrengen met 46% toenemen. Onmiddellijke vermindering van dat onaangename 'strakke huid'-gevoel.


Pitta: voor de normale tot gevoelige huid

Non-stop 24 uur hydratatie. Huidbescherming tegen extreme weersomstandigheden. Tests hebben aangetoond dat de hydratatie en zachtheid van de huid 30 minuten na het aanbrengen verbetert en irritaties en droogte met 21% worden verminderd. Onmiddellijke vermindering van dat onaangename 'strakke huid'-gevoel. Plumping-effect: kleine rimpels worden zichtbaar verminderd.


Kapha: voor de normale tot vette huid

De huid ziet er meteen weer glad en gezond uit met een heldere en stralende teint. Het onaangename glanzende effect wordt geëlimineerd. De talgproductie door de vette en onzuivere huid wordt genormaliseerd en de huid is minder vatbaar voor irritaties; de producten hebben ook een antibacteriële werking. Tests hebben een vermindering van 58% van de talgproductie aangetoond.