Cryolipolyse | Vet bevriezen | Cryo - Arctik 21


Let op: cryolipolyse is geen methode om snel gewicht te verliezen! Het gaat echt om het shapen van je lichaam door vet te verwijderen op bepaalde plekken. Maar dan wel op een natuurlijke manier. Je lichaam doet namelijk echt zelf het werk.


Cryolipolyse is onder verschillende mensen bekend als droommethode wat betreft het vet verwijderen.


Wat is cryolipolyse?

Cryolipolyse is een manier om vet te verwijderen door middel van koeling. Tijdens de cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, wat vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam wordt afgevoerd. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd! Deze techniek met afwisselende koude en warmtetherapie, maakt het mogelijk vet permanent te verwijderen zonder weefsel te beschadigen.


Vetbevriezing door de Cryolipolyse

Er zijn veel verschillende apparaten op de markt die claimen vetcellen definitief af te breken. Echter weet ik dat er maar een aantal apparaten goedgekeurd zijn. Waaronder ons apparaat die volgens de nieuwste technologieën en keurmerken op de markt is gekomen.

Het Arctik - Cryo 21 toestel is de niet-invasieve esthetische oplossing die het lichaam in staat stelt om de overtollige vetcellen snel weg te werken.  Die worden als brandstof gebruikt om de strijd aan te binden tegen het gevoel van koude door middel van 2 types handstukken (gezicht en lichaam) en de peltiermassage.  De variatie in temperatuur in combinatie met de bewegingen brengt ook een reactie op gang in alle onderhuidse processen die verantwoordelijk zijn voor de verslapping van de huid, wat van dit toestel een uitzonderlijke bondgenoot maakt in de aflankende en anti-verouderende verzorgingen, die toegepast kunnen worden op het lichaam en gezicht.


De behandeling

Cryolipolyse wordt ook wel FreezeSculpting genoemd. Tijdens de behandeling wordt er een ondersteundende crème aangebracht op de huid die aangepast is aan de behandeling.  De huid wordt beschermd met een beschermende plastiek en we voeren de behandeling manueel uit met het koelende behandelstuk.  Het doelgebied wordt afwisselend opgewarmd met infrarood (om de vetcellen los te maken) en gericht afgekoeld.  Dit kan de eerste minuten van de behandeling koud aanvoelen maar dit gevoel zal snel weer verdwijnen. In slechts 30 minuten kan maximaal 1 zone behandeld worden. 


Een Cryolipolyse behandeling werkt per zone. Een behandeling duurt niet langer dan 30 minuten. Het aantal behandelingen is afhankelijk van je wensen en het aantal zones dat wordt behandeld. Graag nodigen wij je uit voor een vrijblijvend gesprek om jouw behandelplan vast te stellen.


Voor wie is deze behandeling geschikt?

De cryolipolyse behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen, is deze cryolipolyse behandeling geschikt. De cryolipolyse behandeling is dus niet bedoeld om af te vallen, maar om het vet van het lichaam te verminderen, waardoor alles wat strakker wordt. Wil je overgewicht behandelen? Dan is dit helaas niet de juiste manier.


Welke gebieden kunnen behandeld worden?

 • Heupen
 • Buik
 • Rug
 • Love handles
 • Billen
 • Benen binnenkant -en buitenkant
 • Knieën
 • Taille
 • Maagstreek
 • Kin/Onderkin


Het vet blijft weg!

Gewichtsverlies en vetreductie worden vaak door elkaar gehaald. Het zijn alleen twee heel verschillende dingen. Bij afvallen worden de vetcellen kleiner, het aantal vetcellen blijft echter gelijk. Wordt men weer zwaarder dan nemen de vetcellen weer in omvang toe.


De Arctik - Cryo 21 cryolipolyse techniek daarentegen vermindert daadwerkelijk het aantal vetcellen in de behandelde gebieden. Uiteraard kunnen vetcellen die er niet meer zijn ook niet meer groeien. Zodra de vetcellen door de Arctik - Cryo 21 cryolipolyse behandeling zijn verdwenen komen ze niet meer terug.

Hoeveel cryolipolyse behandelingen heb je nodig om het gewenste resultaat te behalen?

Het is per persoon verschillend hoeveel cryolipolyse behandelingen er nodig zijn. Het hangt natuurlijk af van je lichaam en je vetpercentage, en dat is per persoon verschillend. Daarom is er altijd een intake voordat dit wordt vastgesteld. Er wordt ook gekeken naar het volume van het te behandelen lichaamsdeel. Over het algemeen zit er tussen de behandelingen 2 weken, om de huid weer rustig te laten herstellen en het effect uiteindelijk groter te laten worden.   Na de behandeling kan je gewoon je dagelijkse bezigheden weer oppakken.


Zolang er op de te behandelen plek voelbaar vet aanwezig is, is een behandeling mogelijk. Over het algemeen is men na 4 tot 8 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat.


Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van2 weken. Afhankelijk van onder andere de levensstijl wordt gemiddeld 1 onderhoudsbehandeling per jaar geadviseerd.


Onderhoudsbehandelingen

Een onderhoudsbehandeling is optioneel, vetcellen die vernietigd zijn, zijn definitief weg. Het zichtbare resultaat zal blijven wanneer je er een gezonde levensstijl op nahoud.


Toch kun je door verschillende oorzaken weer in omvang toenemen:


 • Vetcellen kunnen zich verplaatsen
 • Vetcellen kunnen zich vergroten/ opblazen
 • Vetcellen kunnen zich splitsen als ze te groot worden (n.v.t. op de doelgroep die wij met deze machine kunnen behandelen.)


Met name het vergroten of terwijl opblazen van vetcellen en het splitsen wordt veroorzaakt door de levensstijl (voeding, lichaamsbeweging & slaap).


Afhankelijk van de levensstijl kan het nodig zijn om 1 onderhoudsbehandeling per jaar in te plannen.


De voordelen van cryolipolyse

Gemiddeld geeft elke cryolipolyse behandeling met de Arctik - Cryo 21 een vermindering van 2 tot 4 cm in de behandelde gebieden. De behandeling wordt voornamelijk ingezet voor de buik, ‘love handles’, billen, bovenbenen, armen en onderkin. Over het algemeen is men na 4 tot 8 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 2 weken wanneer we gaan werken op vetbevriezing en1 week wanneer we huiverstevigend gaan werken. 


 • Geen operatieve ingreep, dus ook geen herstelperiode
 • Er worden geen naalden gebruikt
 • Zelfs mogelijk tijdens uw lunchpauze
 • Met een kuur van 4 tot 8 behandelingen wordt al een fantastisch zichtbaar resultaat geleverd
 • Door het doelgericht verwarmen en koelen wordt het vet optimaal geraakt
 • De behandeling is medisch verantwoord en wetenschappelijk onderbouwd
 • En het allerbelangrijkste: het vet blijft weg!

Meest gestelde vragen

Welke zones van het lichaam kunnen behandeld worden?
De de Arctik - Cryo 21 behandeling wordt voornamelijk ingezet voor de buik, ‘love handles’, bovenbenen, armen en onderkin.


Voor wie is deze behandeling geschikt?
De de Arctik - Cryo 21 cryolipolyse behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Ook voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen.


Wanneer zijn de resultaten zichtbaar?
De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van 2 tot 4 maanden zichtbaar zijn. Na elke behandeling, zal u vaak het verschil al kunnen zien.

 

Hoeveel behandelingen zijn nodig?
Zolang er op de te behandelen plek voelbaar vet aanwezig is, is een behandeling mogelijk. Over het algemeen is men na 4 tot 8 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 2 weken. Afhankelijk van onder andere de levensstijl wordt gemiddeld 1 onderhoudsbehandeling per jaar geadviseerd.


Wat te doen na de behandeling?
De de Arctik - Cryo 21 cryolipolyse behandeling is volledig non-invasief, wat betekent dat direct na de behandeling weer alles gedaan kan worden. Sommige klanten ervaren roodheid, een koude gevoel, tintelingen of een gevoelloosheid in het behandelde gebied maar dit is tijdelijk en zal volledig verdwijnen. Na de de Arctik - Cryo 21 cryolipolyse behandeling kan men gewoon weer doorgaan met de dagelijkse activiteiten.

Nu ter kennismaking

Wij geven je tijdens het intakegesprek een totaal prijs voor jouw Cryolipolyse programma.


Maak nu gebruik van ons speciale aanbod:


Van €150,00,- nu v.a. €75,00


*Geldig op de eerste behandeling, bij minimaal 4 behandelingen. Het programma moeten binnen 1 jaar voldaan zijn.

Plan een gratis intake gesprek in!

Wij staan altijd klaar voor een gratis intakegesprek waarbij we met je bespreken wat er verwacht kan worden. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. We vinden het namelijk zeer belangrijk dat jij een juist beeld hebt van wat kan en niet kan. Maak nu een afspraak voor het intakegesprek zodat je daarna direct kunt starten met de behandelingen.