BACHBLOESEMS

Een natuurlijke remedie om dichter bij jezelf te komen

Bach bloesem remedies zijn vloeibare plantenextracten die positief inwerken op emoties. Voorbeelden van dergelijke emoties zijn gebrek aan zelfvertrouwen, neerslachtigheid, stress, piekeren, overbezorgdheid en schuldgevoelens, concentratietekort, examenvrees, bedplasen, puberteit, overprikkeling,.... 


Een Bach bloesem heeft de eigenschap om negatieve emoties om te buigen in hun positieve pool. Zo zal iemand met een minderwaardigheidsgevoel bij het innemen van een bepaalde Bach bloesem terug in zichzelf geloven en met meer zelfvertrouwen de zaken aanpakken.


Negatieve emoties worden niet onderdrukt maar omgebogen in hun positieve pool zoals bijvoorbeeld gebrek aan zelfvertrouwen in zelfzekerheid of ongeduld in innerlijke rust.


Het Bach bloesem extract is 100% natuurlijk en kan zowel door kinderen als door volwassenen met veel succes worden gebruikt. Het is totaal veilig en onschadelijk. Er is geen enkele bijwerking, je kan ze niet overdoseren en ze werken niet verslavend. Ze kunnen gebruikt worden in combinatie met andere medicatie of behandelingsvormen, inclusief homeopathie, zonder de werking hiervan te verhinderen.


Bachbloesemtherapie is een natuurlijke, energetische behandeling en heeft dus tijd nodig om jou in balans te brengen.  Daarom raden wij aan om de bachbloesemtherapie minstens 3 maanden vol te houden om een zo optimaal mogelijk resultaat te bekomen.  


Hoe gaan wij te werk?

Tijdens de eerste afspraak gaan wij met jou in gesprek over wat jij graag veranderd wil zien.  Aan de hand hiervan gaan wij de bloesems selecteren om jou terug in je kracht te zetten.  Iedereen is anders, dus we maken een uniek flesje, speciaal op maak gemaakt voor jou.

Hier kom je ongeveer 3 weken mee toe.

Dan volgt er een evaluatiegesprek en gaan we bekijken hoe het gaat.  Indien nodig passen we de samenstelling aan en maken we een opvolgflesje waar je ongeveer 5 weken mee toe komt. 

Na die 5 weken volgt er een evaluatie en bekijken we samen of er eventueel nog verdere aanpassingen nodig zijn en zetten we de bloesemtherapie eventueel verder met 5 weken.  

Bachbloesemtherapie

Eerste afspraak (inclusief flesje bachbloesems 30ml)

40 €

Klein flesje 30 ml

25 €

vervolgafspraak (inclusief vervolgflesje 50 ml)

35 €

Groot flesje 50 ml

35 €